ظروف الیاف گندم


کمی صبر کنید...

در مورد ظروف الیاف گندم بیشتر بدانیم و بیشتر استفاده کنیم

الیاف گندم ساقه هایی است که پس از برداشت دانه های گندم به جا می ماند. به  طور سنتی، این ساقه ها ارزشی ندارند و به عنوان دور ریز از بین می روند.  در بعضی از کشاورزان  برای از بین بردن این ساقه ها آن ها را می سوزانند که  این سوزاندن خود باعث آلودگی هوا شده و برای سلامتی انسان ها خطر ایجاد می  کند.  در حالی که این ساقه ها با ارزش هستند. برخی از صنایع این مواد رو  احیا می کنند و آن را برای تولید ظروف الیاف گندم استفاده می کنند.

ظروف الیاف گندم این محصولات با جدیدترین تکنولوژی ساخت ظروف اشپزخانه و با ترکیب الیاف گندم و پلاستیک ساخته شده است.

ما بااستفاده از ظروف الیاف گندم در واقع از هدر رفتن مواد جلوگیری کرده و  محصولاتی با دوام و سبک وزن و قابل تجزیه را استفاده می کنیم. نه تنها  منابع رو هدر نمی دهیم بلکه از آلودگی محیط هم جلوگیری کرده و به کشاورزی  کمک می کنیم.ظروف الیاف گندم


مزایای ظروف الیاف گندم


  • محکم و نشکن
  • قابل استفاده در فریزر و مایکروویو
  • مناسب برای مایعات داغ
  • هماهنگ با استانداردهای غذا و داروی آمریکا
  • بدون حساسیت و فاقد گلوتن
  • کاملاً تجزیه پذیر

بیاید با طبیعت آشتی کنیم .


دسته‌بندی